Журавлиний мус
Журавлиний мус — чудовий легкий мус. Головне його потрібно добре збити, тоді він порадує вас своїм ніжним смаком.
Список ингредиентов
- журавлина — 200 г
- цукор — 200 г
- манна крупа — 60 гр
- вода — 450 мл
Способ приготовления
Журавлину миємо й віджимаємо сік.
Перекладаємо ягоди в каструлю й заливаємо водою. Ставимо на вогонь й варимо 10 хвилин. Далі проціджуємо й в готовий сік додаємо цукор. Доводимо масу до кипіння.
Потім, обережно всипаємо манну крупу, при цьому не припиняючи мішати. Варимо масу 10-15 хвилин. Потім виключаємо вогонь й даємо їй охолонути.
Мус розкладаємо по формах й ставимо до холодильника на 3-4 години.
Журавлиний мус готовий. Смачного!
- Дата публикации: 23.09.16 - 16:00
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.