Журавлиний мус

Журавлиний мус — чудовий легкий мус. Головне його потрібно добре збити, тоді він порадує вас своїм ніжним смаком.

  • Основной ингредиент: клюква
  • Обобщенное название: мусс

Список ингредиентов

  • журавлина 200 г
  • цукор200 г
  • манна крупа60 гр
  • вода450 мл

Способ приготовления

Журавлину миємо й віджимаємо сік.

Перекладаємо ягоди в каструлю й заливаємо водою. Ставимо на вогонь й варимо 10 хвилин. Далі проціджуємо й в готовий сік додаємо цукор. Доводимо масу до кипіння.

Потім, обережно всипаємо манну крупу, при цьому не припиняючи мішати. Варимо масу 10-15 хвилин. Потім виключаємо вогонь й даємо їй охолонути.

Мус розкладаємо по формах й ставимо до холодильника на 3-4 години.

Журавлиний мус готовий. Смачного!