Маринад для качки
Смачну та соковиту качку приготувати не просто. Часто причиною невдачі являється неправильно підібраний спосіб маринування, а це являється основою приготування качки. Качине м'ясо, відмінно від курячого, сухе та жорстке, тому маринування для нього обов'язкове. Сьогодні, ми приготуємо чудовий маринад для качки, якщо ви його використаєте, то ваша качка вийде ніжною та соковитою.
Список ингредиентов
- біле сухе вино — 1 стакан
- суха гірчиця — 1 чайна ложка
- лимонний сік — 30 мл
- цибуля — 2 шт
- лавровий лист — 3 шт
- гвоздика — 23 шт
- чорний мелений перець — за смаком
- розмарин — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Цибулю чистимо й нарізаємо на кільця.
Перекладаємо цибулю в каструлю й заливаємо вином. Додаємо лимонний сік, гірчицю, лавровий лист, гвоздику, розмарин, перець, сіль за смаком та перемішуємо.
Ставимо на маленький вогонь й доводимо до кипіння. Варимо ще 3 хвилини й знімаємо з вогню. Даємо маринаду охолонути. Цим маринадом качку заливаємо на 6-8 годин. Смачного!
- Дата публикации: 23.09.16 - 16:09
- Добавлен в кулинарную книгу: 3
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.