Маринад для качки

Смачну та соковиту качку приготувати не просто. Часто причиною невдачі являється неправильно підібраний спосіб маринування, а це являється основою приготування качки. Качине м'ясо, відмінно від курячого, сухе та жорстке, тому маринування для нього обов'язкове. Сьогодні, ми приготуємо чудовий маринад для качки, якщо ви його використаєте, то ваша качка вийде ніжною та соковитою.

Список ингредиентов

  • біле сухе вино1 стакан
  • суха гірчиця1 чайна ложка
  • лимонний сік30 мл
  • цибуля2 шт
  • лавровий лист3 шт
  • гвоздика23 шт
  • чорний мелений перецьза смаком
  • розмаринза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Цибулю чистимо й нарізаємо на кільця.

Перекладаємо цибулю в каструлю й заливаємо вином. Додаємо лимонний сік, гірчицю, лавровий лист, гвоздику, розмарин, перець, сіль за смаком та перемішуємо.

Ставимо на маленький вогонь й доводимо до кипіння. Варимо ще 3 хвилини й знімаємо з вогню. Даємо маринаду охолонути. Цим маринадом качку заливаємо на 6-8 годин. Смачного!