Грецький пиріг

Надворі сезон яблук а з них виходить дуже запашна начинка для пирогів. Тому сьогодні ми попробуємо спекти найсмачніший пиріг грецької кухні.

Список ингредиентов

  • яблука3 шт
  • курячі яйця 2 шт
  • цукор200 г
  • борошно пшеничне200 г
  • грецькі горіхи 150 г
  • корицяза смаком
  • розпушувач1 чайна ложка
  • ваніль за смаком

Способ приготовления

Беремо яйця збиваємо з цукром, добавляємо ваніль і корицю. Потім всипаємо борошно, розпушувач і щіпотку солі.

Яблука очищаємо від шкірки видаляємо серцевину і нарізаємо кубиками. Ядра грецького горіха підсмажуємо на сухій сковороді, потім рубимо на дрібні шматки.

Добавляємо яблука і горіхи в тісто, і перемішуємо.

Змащуємо форму для запікання маслом і викладаємо тісто, розрівнюючи його. Ставимо форму в розігріту духовку на 30-35 хв. при температурі 180 градусів.

Грецький пиріг готовий. Смачного!