Оселедець в томаті

Щоб приготувати цю страву потрібно брати свіжоморожений оселедець. А коли ми поєднаємо рибу з томатною пастою, то смак буде неперевершений.

  • Основной ингредиент: рыба
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • риба2 шт
  • оцет 9%80 г
  • соняшникова олія 50 г
  • цибуля2 шт
  • томатна паста2 ст. ложки
  • цукор1 ст. ложка
  • сіль2 ст. ложки

Способ приготовления

Рибу розморожуємо, чистимо, миємо і обробляємо на філе товщиною по 2 сантиметри.

Готуємо томатний соус. На підігріту сковороду кладемо томатну пасту і протушуємо її 2 хвилини. Додаємо туди сіль, оцет і цукор та перемішуємо до однорідної маси.

Цибулю чистимо, нарізаємо на кільця і змішуємо з оселедцем. Заливаємо все це томатним соусом. Суміш ставимо в холодильник на одну ніч.

Ось і оселедець в томаті готовий. Подавати до столу можна з картоплею або ж на чорному хлібі. Смачного!