Запечена качка в духовці
Качка, запечена в духовці, підійде до будь-якого гарніру. ЇЇ можна подавати як з картопляним пюре, так із гречаною кашею. Вона приваблює своєю хрусткою і смачною скоринкою. Найчастіше її готують до свят.
Список ингредиентов
- качина тушка — 1 шт
- оливкова олія — 4 ст. ложки
- вода — 2 стакана
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Беремо тушку качки миємо і обрізаємо кінчики крилець. Робимо декілька надрізів щоб виходив пар.
Ставимо решітку на деко для запікання і наливаємо туда воду.
Качку змазуємо оливковою олією,солим, перчим за смаком. Зав'язуємо лапки ниткою .
Кладемо на решітку в розігріту духовку на 3 години при температурі 200 градусів. Обов'язково кожні 30 хвилин потрібно перевертати тушку.
Качка в духовці готова. Смачного!
- Дата публикации: 03.10.16 - 11:21
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.