Плов з горіхами

Плов — це достатньо складна страва, але якщо правильно приготувати, то все здаватиметься дуже просто. Сьогодні, ми приготуємо смачний та солодкий плов з горіхами.

  • Основной ингредиент: рис
  • Обобщенное название: плов

Список ингредиентов

  • рис1 стакан
  • горіхи100 г
  • родзинки100 г
  • вода2 стакани
  • вершкове масло50 г
  • карріза смаком
  • цукорза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

На розігрітій сковороді розтоплюємо вершкове масло й висипаємо рис. Обсмажуємо рис 5-6 хвилин. Далі, додаємо каррі за смаком та перемішуємо. Всипаємо цукор та сіль. Накриваємо кришкою й готуємо на маленькому вогні 2-3 хвилини.

Родзинки заливаємо водою на 5 хвилин. Горіхи подрібнюємо ножем.

Додаємо горіхи та родзинки до рису, заливаємо водою та перемішуємо. Накриваємо кришкою й готуємо 20 хвилин.

Далі, залишаємо плов на 30 хвилин.

Плов з горіхами готовий. Смачного!