Буряковий квас

Буряковий квас- це дуже смачний і цінний напій. Він корисний для організму. Завдяки квасу можна не тільки втамувати жагу, а й скинути зайві кілограми. Готувати його дуже просто і легко.

  • Основной ингредиент: свекла
  • Обобщенное название: квас

Список ингредиентов

  • буряк1 кг
  • окріп 2,5 л
  • хліб житній20 г
  • цукор3 ст. ложки
  • сільза смаком

Способ приготовления

Буряк миємо, чистимо від шкірки і нарізаємо соломкою.

Нарізану соломку перекладаємо в банку. Додаємо цукор і сілимо за смаком.

Все це заливаємо холодною кип'яченою водою і зверху ложимо шматочок хліба.

Банку накриваємо марлєю і ставимо в тепле місце для бродіння десь на 5 днів.

Буряковий квас готовий. Смачного!