Хлібні палички

Хрусткі хлібні палички з дріжджового тіста підійдуть і до чаю, і до томатного соку, і навіть до пива. Обсипати їх можна чим забажаєте і готувати не складно.

  • Основной ингредиент: мука
  • Обобщенное название: хлеб

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне500 г
  • сухі дріжджі10 г
  • молоко250 мл
  • вершкове масло 25 г
  • сушені трави1 ст. ложка
  • мед2 ст. ложки
  • твердий сир50 г
  • сільза смаком

Способ приготовления

Сухі дріжджі всипаємо в тепле молоко додаємо мед та 1 столову ложку борошна. Накриваємо кришкою і залишаємо на 10-15 хвилин у теплому місці.

Всі інгрідієнти кладемо в миску і замішуємо тісто. Накриваємо тісто рушником і залишаємо на 1-2 години, щоб підійшло.

Розкатуємо тісто та нарізаємо на смужки. кожну сжку потрібно взяти за кінці і пепекрутити 1-2 рази.

Викладаємо на деко для випікання і залишаємо на 30-40 хвилин, щоб підійшли. Випікати в розігрітій духовці 10-15 хвилин при температурі 250 градусів.

Хлібні палички готові. Смачного!