Зуза

Зуза- це перкельт з курячіх шлуночків, ну а перкельт- це угорська страва з обовязковим додавання великої кількості паприки...
- Время приготовления: 3 часа
- Количество порций: 5
- Кухня: Венгерская кухня
Список ингредиентов
- курячі шлунки — 600г
- солодка паприка — 5 ст.л
- гостра паприка — 1 ч.л.
- бульон або вода — 600 мл
- борошно — 2 ст.л.
- часник — 6 зуб
- сіль, перец — за смаком
Способ приготовления

Курячі шлунки вимойте та трішки підсмажте на рослинній олії

додайте паприку (солодку та гостру), влийте бульон та добре перемішайте. Доведіть до кипіння та зменшите вогонь до мініммума, та тушкуйте 2-2,5 години. Я готувала в мультіварці.

борошно перемішайте з холодним бульоном або водою (2-3 ст.л) та добавьте к шлуночкам, перемішуючи. Потім треба додати подрібнений часни, сіль та перец.

Готуйте ще 10 хвилин та подавайте!!!

Смачного!!!
- Дата публикации: 08.10.16 - 21:28
- Добавлен в кулинарную книгу: 41
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 11)
Отличное блюдо Ириша!
Ликуся, спасибо!!!!
дуже апетитно
Катерина, спасибо!
А на русском языке можно?
Что именно Вам не понятно?
шлунки - ? подрібнений часни- ? перкельт - ?
шлунки-это желудки))) подрібнений часник - измельченный чеснок, ну а пёркёльт - один из способов приготовления тушёного мяса в венгерской кухне.
Спасибо!
Что именно Вам не понятно?
прелесть. Еще и в мульте - забираю.
Буду рада если пригодится рецепт!!!
С гречневой кашей будет самое то... Спасибо автору за рецепт.
Алена спасибо за отзыв, рада что рецепт пригодился!!!
Вкусное блюдо!
Спасибо, Вероника!
Апетитное блюдо!!

Спасибочки!!!
Суперова страва!!!