Сирник з ряжанки

Сьогодні ми приготуємо ніжний сирник, з тонким ароматом карамелі. Його можна подавати на сніданок до кави. А ще сирники зручно брати з собою на перекус.

Список ингредиентов

  • ряжанка2 л
  • сметана500 мл
  • курячі яйця 3 шт
  • цукровий ваніль20 г
  • цукрова пудра100 г
  • крохмаль картопляний2 ст. ложки
  • печиво бісквітне200 г
  • вершкове масло 100 г

Способ приготовления

Готуємо основу для сирника. Беремо печиво і подрібнюємо блендером. Добавляємо розтоплене вершкове масло і ретельно перемішуємо.

На дно форми для випікання кладемо пергаметний папір. Викладаємо масу з печення роблячи бортики. Ставимо в розігріту духовку для припікання на 15 хвилин при температурі 190 градусів.

Дістаємо ряжанку з морозильника кладемо на марлю і чекаєм поки розтане та стече сироватка. В масу з ряжанки добавляємо сметану, яйця, крохмаль, ванільний цукор і пудру. Все подрібнюємо блендером до однорідної маси.

Викладаємо масу у випечену форму і ставимо в розігріту духовку на 1 годину 30 хвилин при температурі 160 градусів. Після випікання сирник залишаємо в духовці до повного вистигання.

Сирник з ряжанки готовий. Смачного!