Тістечка "Макарони"
Тістечка "Макарони" - це один із видів солодощей. Вони дуже легкі в приготуванні і мають неперевершений смак. Їх можна приготувати вдома і побалувати своїх дітей.
- Обобщенное название: пирожные
Список ингредиентов
- яєчні білки — 4 шт
- цукор — 2 ст. ложки
- мигдальна пудра — 120 г
- цукрова пудра — 200 г
- вершки — 2 ст. ложки
- білий шоколад — 80 г
Способ приготовления
Білки збиваємо міксером до м'яких піків. Додаємо цукор і збиваємо ще 2 хвилини до повного розчинення. В суміш всипаємо цукрову і мигдалеву пудру перемішуємо і кладемо в кондитерський мішок.
На дно деко вистилаємо пергаментний папір. Видавлюємо кружки в діаметрі 4 сантиметри і трохи придавлюємо щоб розпливлись. Посипати маренго цукровою пудрою і залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі.
Випікати 20 хвилин при температурі 150 градусів. Дати постояти 5 хвилин щоб прохололи.
Для начинки беремо шоколад і вершки змішуємо. Розтоплюємо на водяній бані і ставимо в холодильник на 10 хвилин. Маренго намазуємо і склеюємо один до одного по парно.
Тістечка " Макарони" готові. Смачного!
- Дата публикации: 13.10.16 - 09:07
- Добавлен в кулинарную книгу: 0