Тістечка "Макарони"

Тістечка "Макарони" - це один із видів солодощей. Вони дуже легкі в приготуванні і мають неперевершений смак. Їх можна приготувати вдома і побалувати своїх дітей.

Список ингредиентов

  • яєчні білки4 шт
  • цукор2 ст. ложки
  • мигдальна пудра120 г
  • цукрова пудра 200 г
  • вершки2 ст. ложки
  • білий шоколад80 г

Способ приготовления

Білки збиваємо міксером до м'яких піків. Додаємо цукор і збиваємо ще 2 хвилини до повного розчинення. В суміш всипаємо цукрову і мигдалеву пудру перемішуємо і кладемо в кондитерський мішок.

На дно деко вистилаємо пергаментний папір. Видавлюємо кружки в діаметрі 4 сантиметри і трохи придавлюємо щоб розпливлись. Посипати маренго цукровою пудрою і залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі.

Випікати 20 хвилин при температурі 150 градусів. Дати постояти 5 хвилин щоб прохололи.

Для начинки беремо шоколад і вершки змішуємо. Розтоплюємо на водяній бані і ставимо в холодильник на 10 хвилин. Маренго намазуємо і склеюємо один до одного по парно.

Тістечка " Макарони" готові. Смачного!