Квас з буряка

Квас з буряка готується дуже просто. Столовий буряк містить в собі мідь, залізо, йод. Тому цей чудовий і смачний напій дуже корисний для організма.

  • Основной ингредиент: свекла
  • Обобщенное название: квас

Список ингредиентов

  • столовий буряк1 кг
  • вода2 л
  • цукор4 ст. ложки
  • хліб20 г

Способ приготовления

Буряк миємо, чистимо від шкірки і нарізаємо соломкою.

Перекладаємо буряк в склянну банку і заливаємо кип'яченою водою. Добавляємо цукор і скоринку житнього хліба.

Банку накриваємо марлею і ставимо в тепле місце на 3 дні для бродіння. Потім квас потрібно процідити , розлити по пляшкам і охолодити.

Квас з буряка готовий. Смачного!