Мариновані перчики

Восени кожна господиня робить заготовки на зиму. Консервують різні види овочів. Сьогодні ми будемо маринувати перчики а готувати їх дуже швидко і легко.

Список ингредиентов

  • болгарський перець2 кг
  • чорний перець горошком10 шт
  • сіль2 ст. ложки
  • лавровий лист3 шт
  • вода3 л

Способ приготовления

Беремо болгарські перчики миємо, чистимо від плодоніжки і насіння.

В каструлю наливаємо воду добавляємо сіль, перець горошком, лавровий лист і доводим до кіпіння.

В киплячу воду занурюємо перчики і бланшируєм 5 хвилин. Коли перчики поміняли колір виймаємо і кладемо в підготовлені банки. Заливаємо гарячим маринадом і закупорюємо кришками. Деякі господині добавляють 3 таблетки аспірину для надійності.

Банки перевертаємо. накриваємо ковдрою і залишаємо до повного охолодження.

Мариновані перчики можна використовувати для фарширування і закуски. Смачного!