Квас з сирого буряка

З самої назви рецепта зрозуміло, що буряк потрібно брати сирим. Тому, що в сирих овочах знаходиться багато вітамінів. Цей напій дуже корисний для здоров'я.

  • Основной ингредиент: свекла
  • Обобщенное название: квас

Список ингредиентов

  • буряк1 кг
  • житній хліб20 г
  • вода 2 л
  • сільза смаком
  • цукор3 ст. ложки

Способ приготовления

Буряк миємо, чистимо і нарізаємо кільцями. Нарізаний буряк кладемо в стекляний бутель.

Воду кип'ятимо добавляємо цукор, сіль і охолоджуємо.

Заливаємо буряк маринадом. Зверху кладемо шматок хліба і закриваємо марлею. Потім ставимо в темне місце для бродіння.

Через 5 днів квас з сирого буряка готовий.

Подавати до столу охолодженим. Смачного!