Гірчичний соус до м'яса
Ну який може бути святковий стіл без гірчичного соусу. Його завжди подають до м'яса, шашлика, холодцю.
Список ингредиентов
- насіння гірчиці — 60 г
- темне пиво — 1 стакан
- вода — 2 ст. ложки
- оцет яблучний — 4 ст. ложки
- мед — 1 ст. ложка
Способ приготовления
В стекляну банку кладемо всі компоненти. Накриваємо кришкою і ставимо до холодильника на 1 годину.
Висипаємо в ємкість і все перемішуємо блендером. Знову пересипаємо в стекляну банку і ставимо на ніч в холодильник.
Гірчичний соус до м'яса можна зберігати в холодильнику 2 тижні. Смачного!
- Дата публикации: 26.10.16 - 20:52
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.