Цесарка тушкована у вині

Цесарка тушкована - це дуже надзвичайна страва. А коли ми добавимо вино, то м'ясо буде ніжним і смачним. Ваши гості будуть задоволені таким блюдом.

Список ингредиентов

  • цесарка1 шт
  • червоне вино1 л
  • борошно пшеничне 1 ст. ложка
  • цибуля2 шт
  • чорний мелений перецьза смаком
  • бекон100 г
  • свіжі трави1 пучок
  • сільза смаком
  • соняшникова олія2 ст. ложки

Способ приготовления

Цесарку миємо і розрізаємо на 4 частини але без хребета.

Бекон ріжемо на кубики і кладемо обжарюватись в каструлю з товстим дном.

Цибулю нарізаємо кільцями і добавлям до бекона. Обсмажуємо до золотистого кольору.

Потім добавляємо борошно і ретельно перемішуємо, щоб небуло комків.

Цесарку натираємо сіллю, перцем і кладемо в каструлю для обсмаження з обох сторін. В каструлю добавляємо пучок трави і заливаємо вином. Доводимо до кіпіння і готуємо 1 годину на маленькому вогні.

Тушену цесарку можна подавати до картоплі. Смачного!