Кров'янка з гречкою

Кров'янка - це дуже давня і популярна страва. А щоб кров'янка була насиченою і смачнішою в неї потрібно покласти гречану кашу і молоко.

Список ингредиентов

  • свиняча кров3 л
  • сало500 г
  • цибуля3 шт
  • гречка500 г
  • жир10 г
  • курячі яйця2 шт.
  • молоко500 мл
  • часник3 зибчика
  • чорний мелений перець за смаком
  • свинячі кішки5 шт
  • сільза смаком
  • вода3 л

Способ приготовления

Сало кришимо і підсмажуємо на сковороді.

Гречану кашу миємо і відварюємо.

Яйця збиваємо з молоком.

У свинячу кров добавляємо підсмажене сало, кашу, збиті яйця .

Потім видавлюємо у суміш часник, солимо, перчимо за смаком і ретельно перемішуємо.

Кішки чистимо, миємо, зав'язуємо один кінець ниткою і заповнюємо фаршем. Зав'язуємо другий кінець кішки, кладемо в каструлю з холодною водою і варимо 10 хвилин.

Змазуємо деко для випікання жиром, викладаємо кров'янки і проколюємо голкою в декількох місцях.

Ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Кров'янка з гречкою готова. Подавати до столу можна як гарячою, так і холодною. Смачного!