Запечена курка в духовці на банці
Завдяку цьому дивовижному способу смаження курки на банці, м'ясо буде смачним , соковитим та м'яким.
Список ингредиентов
- тушка курки — 1 кг
- часник — 3 зубчика
- майонез — 100 г
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- чорний перець горошком — 10 шт
- вода — 200 мл
- лавровий лист — 3 шт
Способ приготовления
Тушку миємо і витираємо паперовим рушником.
Часник чистимо і подрібнюємо.
Беремо часник, сіль, майонез, мелений перець і ретельно змішуємо. Намакзуємо курицю цим соусом на зовні і всередині. Залишаємо маринуватися на 30 хвилин .
Беремо цілу непошкоджену склянну банку ємкістю 700 мілілітрів. Наливаємо в неї воду, кладемо лавровий лист, перець горошком і надіваємо тушку. Крильця і лапки куриці зв'язуємо нитками.
У сковорідку наливаємо воду ставимо в духовку і на неї ставимо банку з тушкою. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів до золотистої скоринки.
Запечена курка в духовці на банці готова. Смачного!
- Дата публикации: 04.11.16 - 12:26
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.