Запечена курка в духовці на банці

Завдяку цьому дивовижному способу смаження курки на банці, м'ясо буде смачним , соковитим та м'яким.

Список ингредиентов

  • тушка курки1 кг
  • часник3 зубчика
  • майонез100 г
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • чорний перець горошком10 шт
  • вода200 мл
  • лавровий лист3 шт

Способ приготовления

Тушку миємо і витираємо паперовим рушником.

Часник чистимо і подрібнюємо.

Беремо часник, сіль, майонез, мелений перець і ретельно змішуємо. Намакзуємо курицю цим соусом на зовні і всередині. Залишаємо маринуватися на 30 хвилин .

Беремо цілу непошкоджену склянну банку ємкістю 700 мілілітрів. Наливаємо в неї воду, кладемо лавровий лист, перець горошком і надіваємо тушку. Крильця і лапки куриці зв'язуємо нитками.

У сковорідку наливаємо воду ставимо в духовку і на неї ставимо банку з тушкою. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів до золотистої скоринки.

Запечена курка в духовці на банці готова. Смачного!