Печиво "Їжачки"

Печиво " Їжачки" дуже смачне і швидке і вприготуванні. Приготуйте їх на вихідні своїм рідним.І вони із задоволенням посмакують хрустке печиво із чашечкою какао.

Список ингредиентов

  • маргарин125 г
  • борошно пшеничне 250 г
  • молоко150 мл
  • курячі жовтки варені2 шт
  • цукор1 стакан
  • вершкове масло50 г
  • чорнослив50 г
  • волоські горіхиза смаком
  • вафлі350 г
  • сода1 дрібка
  • сіль1 дрібка
  • какао2 чайні ложки

Способ приготовления

Беремо варені жовтки і розминаємо виделкою. Додаємо молоко, розтоплений маргарин і ретельно перемішуємо.

Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто, щоб неприлипало до рук.

Тісто розділяємо на кульки, приминаємо і кладемо волоський горіх, закриваємо роблячи кульку.

На деко для випікання простилаємо пергаментний папір і викладаємо кульки. Ставимо в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Вафлі натираємо на крупну тертку. З'єднуємо молоко з цукром . ставимо на вогонь і кип'ятимо 2 хвилини. Потім додаємо какао, масло і перемішуємо.Залишиємо охолонути.

Беремо кульки, кладемо в глазурь і обкатуємо у вафлі.

Печиво "Їжачки" готове. Смачного!