Печиво "Їжачки"
Печиво " Їжачки" дуже смачне і швидке і вприготуванні. Приготуйте їх на вихідні своїм рідним.І вони із задоволенням посмакують хрустке печиво із чашечкою какао.
Список ингредиентов
- маргарин — 125 г
- борошно пшеничне — 250 г
- молоко — 150 мл
- курячі жовтки варені — 2 шт
- цукор — 1 стакан
- вершкове масло — 50 г
- чорнослив — 50 г
- волоські горіхи — за смаком
- вафлі — 350 г
- сода — 1 дрібка
- сіль — 1 дрібка
- какао — 2 чайні ложки
Способ приготовления
Беремо варені жовтки і розминаємо виделкою. Додаємо молоко, розтоплений маргарин і ретельно перемішуємо.
Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто, щоб неприлипало до рук.
Тісто розділяємо на кульки, приминаємо і кладемо волоський горіх, закриваємо роблячи кульку.
На деко для випікання простилаємо пергаментний папір і викладаємо кульки. Ставимо в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Вафлі натираємо на крупну тертку. З'єднуємо молоко з цукром . ставимо на вогонь і кип'ятимо 2 хвилини. Потім додаємо какао, масло і перемішуємо.Залишиємо охолонути.
Беремо кульки, кладемо в глазурь і обкатуємо у вафлі.
Печиво "Їжачки" готове. Смачного!
- Дата публикации: 05.11.16 - 10:20
- Добавлен в кулинарную книгу: 0