Цесарка тушкована у кріпленому вині

Для тушкування птиці краще використовувати кріплене вино. Тоді м'ясо буде більш насичене і ніжне. Подавати таке блюдо можна на вечерю і на свята.

Список ингредиентов

  • цесерка 1 шт
  • кріплене віно200 мл
  • соняшникова олія 20 г
  • прованські травиза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Беремо тушку цесарки,розрізаємо на шматки. Обтираємо сіллю, травою,перцем і залишаємо на 30 хвилин.

Обжарюємо на олії. Потім в сковороду добавляємо кріплене вино даємо прокіпіти , щоб випарувався алкоголь і накриваємо кришкою. Тушимо 2 години і обов'язково через годину переверніть на інший бік.

Цесарка тушкована в кріпленому вині готова. До столу краще подавати шматки цесарки з вишневим соусом. Смачного!