Жарені пиріжки на воді
Улюблена страва наших дітей - це пиріжки з повидлом. Тісто можна робити як на молоці, так і на воді. Готуються швидко а на смак вони апетитні.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 500 г
- вода — 200 г
- соняшникова олія — 100 г
- сухі дріжджі — 11 г
- вершкове масло — 20 г
- яйця курячі — 2 шт.
- цукор — 2 ст. ложки
- яблучне повидло — 200 г
- сіль — 1 дрібка
Способ приготовления
В просіяне борошно добавляємо дріжджі, тепле воду, яйця, цукор, сіль, олію і замішуємо тісто.
Накриваємо полотенцем і залишаємо в теплому місці на 1 годину.
Тісто розділяємо на рівні частинки. Кладемо повидло і ліпимо пиріжки. Залишаємо постояти 10 хвилин , щоб підійшли.
Смажимо на розігрітій сковороді зліпленим до низу, на олієї до золотистого кольору з обох боків.
Жарені пиріжки на воді готові. Подавати їх до чаю гарячими. Смачного!
- Дата публикации: 06.11.16 - 10:24
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.