Канапки з кабачками і помідорами

Канапки з кабачками і помідорами готуються легко і просто. Це найулюбленіша літня закуска тому , що її можна подавати на святковий стіл і на буденний.

Список ингредиентов

  • кабачки2 шт
  • помідори1 шт
  • борошно пшеничне 5 ст. ложок
  • соняшникова олія100 г
  • майонез3 ст. ложки
  • часник2 зубчика
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Беремо два молодих кабачка миємо, нарізаємо на кружечки, солимо і перемішуємо.

Кружечки обвалюємо в борошні і смажимо на сковороді по декілька хвилин з обох боків. Перекладаємо їх на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир.

З майонеза і подрібненого часнику робимо соус.

Помідор миємо і нарізаємо на кружечки і ще навпіл.

Кожен кружечок кабачка змазуємо соусом і кладемо шматочок помідора.

Канапки з кабачками та помідорами готові. Перед подачею прикрасіть зеленню. Смачного!