Печиво на амоняку
Це дуже смачне і хрустке печиво. Готується швидко і нескладно. А коли ми в тісто добавимо сир, то аромат буде не перевершений.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 3 ст. ложки
- курячі яйця — 2 шт
- цукор — 1 стакан
- вершкове масло — 150 г
- розпушувач на амоняку — 1 пачка
- сметана — 250 г
- соняшникова олія — 20 г
Способ приготовления
Беремо масло кімнатної температури і змішуємо із сметаною. До нього добавляємо яйця, цукор і збиваємо міксером до однорідної маси.
Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем. Всипаємо борошно в яєчно- сметанну масу і збиваємо міксером, щоб небуло комків. Тепер добавляємо решту борошна і замішуємо тісто. воно повинно бути м'яким та ніжним.
Тісто розкатуємо, посипаємо цукром і стаканом видавлюємо кружечки. Кладемо на деко для випікання і ставимо в розігріту духовку. Випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів до золотисто- кремового кольору.
Печиво на амоняку готове. Смачного!
- Дата публикации: 07.11.16 - 12:21
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.