Печиво на амоняку

Це дуже смачне і хрустке печиво. Готується швидко і нескладно. А коли ми в тісто добавимо сир, то аромат буде не перевершений.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне3 ст. ложки
  • курячі яйця 2 шт
  • цукор1 стакан
  • вершкове масло 150 г
  • розпушувач на амоняку1 пачка
  • сметана250 г
  • соняшникова олія 20 г

Способ приготовления

Беремо масло кімнатної температури і змішуємо із сметаною. До нього добавляємо яйця, цукор і збиваємо міксером до однорідної маси.

Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем. Всипаємо борошно в яєчно- сметанну масу і збиваємо міксером, щоб небуло комків. Тепер добавляємо решту борошна і замішуємо тісто. воно повинно бути м'яким та ніжним.

Тісто розкатуємо, посипаємо цукром і стаканом видавлюємо кружечки. Кладемо на деко для випікання і ставимо в розігріту духовку. Випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів до золотисто- кремового кольору.

Печиво на амоняку готове. Смачного!