Курячі гомілки тушені в сметані
Курячі гомілки да ще в сметані - це дуже смачний рецепт. Приготування цієї страви багато часу не займе. М'ясо при тушкуванні виходить сокивитим та ніжним.
- Основной ингредиент: куриные голени
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- гомілка куряча — 8 шт
- сметана — 200 г
- майонез — 2 ст. ложки
- соняшникова олія — 20 г
- гірчиця готова — 1 ст. ложка
- цибуля — 2 шт.
- базилік сушений — 1 ст. ложка
- спеція карі — 1 ст. ложка
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Гомілки миємо протираємо паперовим рушником.
Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями.
Готуємо сметанну заправку. До сметани додаємо гірчицю, майонез перемішуємо до однорідності. Потім додаємо порошок карі, сушений базилік, сіль і знову перемішуємо.
Беремо глибоку сковорідку з товстим дном наливаємо олію і смажимо цибулю.
Кожну гомілку занурюємо в сметанний соус і викладаємо на тарілку, щоб промаринувалося хвилин 10.
Коли цибуля підсмажиться кладемо гомілки і заливаємо рештою заправки. Накриваємо кришку і тушкуємо на маленькому огні 40 хвилин. Під час тушкування час від часу перемішуйте дерев'яною ложкою. Після тушкування залишаємо на 30 хвилин для настоювання.
Курячі гомілки тушені в сметані. Подавати до столу разом з картоплею. Смачного!
- Дата публикации: 07.11.16 - 20:11
- Добавлен в кулинарную книгу: 0