Курячі гомілки тушені в сметані

Курячі гомілки да ще в сметані - це дуже смачний рецепт. Приготування цієї страви багато часу не займе. М'ясо при тушкуванні виходить сокивитим та ніжним.

Список ингредиентов

  • гомілка куряча8 шт
  • сметана200 г
  • майонез2 ст. ложки
  • соняшникова олія20 г
  • гірчиця готова1 ст. ложка
  • цибуля2 шт.
  • базилік сушений1 ст. ложка
  • спеція карі1 ст. ложка
  • сільза смаком

Способ приготовления

Гомілки миємо протираємо паперовим рушником.

Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями.

Готуємо сметанну заправку. До сметани додаємо гірчицю, майонез перемішуємо до однорідності. Потім додаємо порошок карі, сушений базилік, сіль і знову перемішуємо.

Беремо глибоку сковорідку з товстим дном наливаємо олію і смажимо цибулю.

Кожну гомілку занурюємо в сметанний соус і викладаємо на тарілку, щоб промаринувалося хвилин 10.

Коли цибуля підсмажиться кладемо гомілки і заливаємо рештою заправки. Накриваємо кришку і тушкуємо на маленькому огні 40 хвилин. Під час тушкування час від часу перемішуйте дерев'яною ложкою. Після тушкування залишаємо на 30 хвилин для настоювання.

Курячі гомілки тушені в сметані. Подавати до столу разом з картоплею. Смачного!