Печиво морквинка

Дуже смачне, хрустке і апетитне печиво морквинка. Готувати і прикрашати його просто і легко.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне2 стакани
  • маргарин125 г
  • цукор3 ст. ложки
  • курячі яйця 1 шт
  • розпушувач1 чайна ложка
  • ванілін за смаком
  • сіль1 дрібка

Способ приготовления

В просіяне борошно додаєм розпушувач, цукор, сіль, ванілін і перемішуємо.

Потім додаємо теплий маргарин, яйце і замішуємо тісто.

Тісто розкатуємо і за допомогою ножа вирізаємо у формі морквинок.

Викладаємо на деко застелене пергаментом і ставимо в розігріту духовку для випікання на 10 хвилин при температурі 190 градусів.

Готові морквинки прикрашаємо кольоровою глазур'ю. Смачного!