Печиво морквинка
Дуже смачне, хрустке і апетитне печиво морквинка. Готувати і прикрашати його просто і легко.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 2 стакани
- маргарин — 125 г
- цукор — 3 ст. ложки
- курячі яйця — 1 шт
- розпушувач — 1 чайна ложка
- ванілін — за смаком
- сіль — 1 дрібка
Способ приготовления
В просіяне борошно додаєм розпушувач, цукор, сіль, ванілін і перемішуємо.
Потім додаємо теплий маргарин, яйце і замішуємо тісто.
Тісто розкатуємо і за допомогою ножа вирізаємо у формі морквинок.
Викладаємо на деко застелене пергаментом і ставимо в розігріту духовку для випікання на 10 хвилин при температурі 190 градусів.
Готові морквинки прикрашаємо кольоровою глазур'ю. Смачного!
- Дата публикации: 07.11.16 - 21:53
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.