Пиріжки з картоплі в духовці
Пиріжки з картоплі - це дуже популярна випічка. Але коли ми їх приготуємо в духовці, вони будуть менш калорійними.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 600 г
- соняшникова олія — 50 мл
- цукор — 1 ст. ложка
- сухі дріжджі — 1 пачка
- вода — 250 мл
- картопля — 500 г
- цибуля — 1 шт
- курячі жовтки — 1 шт
- сіль — 1 чайна ложка
Способ приготовления
В просіяне борошно добавляємо дріжджі, тепле воду, яйця, цукор, сіль, олію і замішуємо тісто. Накриваємо полотенцем і залишаємо в теплому місці на 1 годину.
Картоплю миємо, чистимо і відварюємо. Проціджуємо добавляємо сіль, яйце, масло, товчемо до однорідної маси.
Цибулю чистимо, дрібно кришимо і обсмажуємо на олії. Добавляємо в пюре смажену цибулю і перемішуємо.
Тісто розділяємо на рівні частинки накладаємо начинку. Ліпимо пиріжки і залишаємо на 20 хвилин, щоб підійшли.
Потім пиріжки змазуємо жовтком. Ставимо випікатися в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Після випікання накриваємо полотенцем і залишаємо на 10 хвилин.
Пиріжки з картоплею готові до столу подавати з сметаною. Смачного!
- Дата публикации: 08.11.16 - 11:28
- Добавлен в кулинарную книгу: 0