Цесарка тушкована в червоному вині

На святковий стіл завжди готують птицю. Ми рекомендуємо вам приготувати цесарку в червоному вині. М'ясо буде ніжне та соковите, коли ви його будете не смажити а тушити.

Список ингредиентов

  • цесарка1 шт
  • червоне вино200 мл
  • соняшникова олія 20 г
  • прованські травиза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Тушку цесарки розрізаємо на шматки, миємо і просушуємо. Обтираємо сіллю, травою,перцем і залишаємо на 30 хвилин.

Обжарюємо на олії. Потім добавляємо червоне вино і даємо прокіпіти . Коли алкоголь випарується накриваємо кришкою і тушимо 2 години. Обов'язково через годину переверніть на інший бік.

Цесарка тушкована в червоному вині готова. До столу краще подавати шматки цесарки з вишневим соусом. Смачного!