Печиво на смальці без сметани

Ще багато років потому для випічки використовували жир. Так ,як він насичує печиво своїм делікатним смаком.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне250 г
  • курячі яйця 1 шт
  • цукор100 г
  • смалець5 ст. ложок
  • розпушувач1 чайна ложка
  • цукрова пудра 1 ст. ложка

Способ приготовления

Яйце збиваємо з цукром до густої пінки.

До ростопленого смальцю додаємо збиту суміш, борошно, цукрову пудру і замішуємо тісто. Тісто повинно бути м'яким. Потім кладемо його в целлофан і залишаємо в прохолодному місці на 30 хвилин.

Розкатуємо тісто і видавлюємо кружечки. Розкладаємо на деко і ставимо в духовку на 25 хвилин при температурі 150 градусів. Готуємо до золотистого кольору.

Печиво на смальці без сметани готове. Смачного!