Печиво на смальці без сметани
Ще багато років потому для випічки використовували жир. Так ,як він насичує печиво своїм делікатним смаком.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 250 г
- курячі яйця — 1 шт
- цукор — 100 г
- смалець — 5 ст. ложок
- розпушувач — 1 чайна ложка
- цукрова пудра — 1 ст. ложка
Способ приготовления
Яйце збиваємо з цукром до густої пінки.
До ростопленого смальцю додаємо збиту суміш, борошно, цукрову пудру і замішуємо тісто. Тісто повинно бути м'яким. Потім кладемо його в целлофан і залишаємо в прохолодному місці на 30 хвилин.
Розкатуємо тісто і видавлюємо кружечки. Розкладаємо на деко і ставимо в духовку на 25 хвилин при температурі 150 градусів. Готуємо до золотистого кольору.
Печиво на смальці без сметани готове. Смачного!
- Дата публикации: 08.11.16 - 18:33
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.