Шашлик з курки в духовці
Шашлик полюбляють всі і дорослі і малі. Готувати його можна, як на природі так і вдома. Ми вам запропонуємо рецепт приготування шашлика з курки в духовці. На смак він ніжний та соковитий.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: шашлик
Список ингредиентов
- куряче філе — 500 г
- оливкова олія — 2 ст. ложки
- соєвий соус — 1 ст. ложка
- цукор — 1 ст. ложка
- часник — 2 зубчика
- чорний мелений перець — за смаком
- коріандр сушений — 1 ст. ложка
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Шпажки на яких будемо запікати м'ясо замочуємо у воді на 30 хвилин.
Філе миємо видаляємо зайву плівку нарізаємо на смужки і просушуємо.
Змішуємо олію з соєвим соусом. Потім добавляємо цукор, подрібнений часник, чорний мелений перець, коріандр, сіль і ретельно перемішуємо.
Шматочки філе нанизуємо на шпажки і викладаємо їх на плоску поверхню. Зверху шашлик поливаємо маринадом, закутуємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на дві години для маринування.
Перекладаємо їх на решітку і в якості підставки беремо сковорідку. Ставимо запікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 180градусів. Періодично перевертаємо і коли м'ясо підрумяниться шашлик готовий.
Шашлик з курки в духовці подавати до столу з овочами і зеленню. Смачного!
- Дата публикации: 09.11.16 - 18:47
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)