Жарені пиріжки з капустою на кефірі

Кожна господиня по вихідним хоче порадувати своїх рідних духмяними пиріжками, власного приготування. Найбільш популярним зараз є тісто на кефірі. Пиріжки з нього виходять ніжні та смачні.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне600 г
  • кефір 500 г
  • курячі яйця 2 шт
  • цукор1 ст. ложка
  • сода1/2 чайної ложки
  • сухі дріжджі1/2 чайної ложки
  • цибуля2 шт
  • капуста квашена1 кг
  • морква2 шт
  • соняшникова олія 500 г
  • сільза смаком

Способ приготовления

Додаємо в кефір соду, цукор, сіль, яйця, олію і ретельно перемішуємо. Потім поступово додаємо борошно, дріжджі і замішуємо тісто. Накриваємо і ставимо в тепле місце, щоб підійшло.

Цибулю чистимо і дрібно кришимо.

Моркву миємо, чистимо і натираємо на тертушці.

Квашену капусту смажимо на сковороді. До неї додаємо цибулю, моркву і смажимо хвилин 10. Залишаємо охолонути.

Коли тісто підійде беремо начинку з капусти і ліпимо пиріжки. Обсмажуємо їх на олії з обох боків до золотистого кольору.

Пиріжки на кефірі з капустою готові. Їх можна подавати до чаю і брати з собою на обід. Смачного!