Курка в медовому маринаді
Курка в медовому маринаді це надзвичайна страва. На смак вона виходить смачна та соковита. Подавати можна на святковий стіл і ваші гості будуть задоволені таким блюдом.
Список ингредиентов
- курка — 1,5 кг
- оливкова олія — 5 ст. ложок
- рідкий мед — 4 ст. ложки
- соєвий соус — 3 ст. ложки
- дижонська гірчиця зернами — 1 ст. ложка
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Курицю миємо і обтираємо паперовим рушником. Розрізаємо на 6 частин.
Готуємо маринад. Змішуємо мед, сіль,гірчицю і соєвий соус.
Шматки куриці змазуємо маринадом, обгортуємо плівкою і залишаємо в холодильнику на 3-4 години для маринування.
Виймаємо з холодильника і протираємо паперовим рушником. Потім обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
М'ясо перекладаємо у форму для запікання і змазуємо маринадом. Ставимо в розігріту духовку на 45 хвилин при температурі 180 градусів і запікаємо до готовності.
Курка в медовому маринаді готова. Подавати до столу з овочевим салатом. Смачного!
- Дата публикации: 10.11.16 - 00:03
- Добавлен в кулинарную книгу: 0