Курка в медовому маринаді

Курка в медовому маринаді це надзвичайна страва. На смак вона виходить смачна та соковита. Подавати можна на святковий стіл і ваші гості будуть задоволені таким блюдом.

Список ингредиентов

  • курка1,5 кг
  • оливкова олія5 ст. ложок
  • рідкий мед4 ст. ложки
  • соєвий соус3 ст. ложки
  • дижонська гірчиця зернами1 ст. ложка
  • сільза смаком

Способ приготовления

Курицю миємо і обтираємо паперовим рушником. Розрізаємо на 6 частин.

Готуємо маринад. Змішуємо мед, сіль,гірчицю і соєвий соус.

Шматки куриці змазуємо маринадом, обгортуємо плівкою і залишаємо в холодильнику на 3-4 години для маринування.

Виймаємо з холодильника і протираємо паперовим рушником. Потім обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.

М'ясо перекладаємо у форму для запікання і змазуємо маринадом. Ставимо в розігріту духовку на 45 хвилин при температурі 180 градусів і запікаємо до готовності.

Курка в медовому маринаді готова. Подавати до столу з овочевим салатом. Смачного!