Печиво на смальці через м'ясорубку

Дуже хрустке і смачне печиво на смальці. Готується швидко та легко. А щоб зробити його оригінальніше, ми готове тісто пропустимо через м'ясорубку.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне300 г
  • курячі яйця 1 шт
  • цукор100 г
  • смалець5 ст. ложок
  • цукрова пудра1 ст. ложка
  • розпушувач1 чайна ложка

Способ приготовления

Яйце збиваємо з цукром до густої пінки.

До ростопленого смальцю додаємо збиту суміш, борошно, цукрову пудру і замішуємо тісто. Тісто повинно бути м'яким. Потім кладемо його в целлофан і залишаємо в прохолодному місці на 30 хвилин.

Тісто пропускаємо через м'ясорубку і ложко робимо коржики. Розкладаємо на деко і ставимо в духовку на 25 хвилин при температурі 150 градусів. Готуємо до золотистого кольору.

Печиво на смальці через м'ясорубку готове. Смачного!