Печиво на смальці через м'ясорубку
Дуже хрустке і смачне печиво на смальці. Готується швидко та легко. А щоб зробити його оригінальніше, ми готове тісто пропустимо через м'ясорубку.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 300 г
- курячі яйця — 1 шт
- цукор — 100 г
- смалець — 5 ст. ложок
- цукрова пудра — 1 ст. ложка
- розпушувач — 1 чайна ложка
Способ приготовления
Яйце збиваємо з цукром до густої пінки.
До ростопленого смальцю додаємо збиту суміш, борошно, цукрову пудру і замішуємо тісто. Тісто повинно бути м'яким. Потім кладемо його в целлофан і залишаємо в прохолодному місці на 30 хвилин.
Тісто пропускаємо через м'ясорубку і ложко робимо коржики. Розкладаємо на деко і ставимо в духовку на 25 хвилин при температурі 150 градусів. Готуємо до золотистого кольору.
Печиво на смальці через м'ясорубку готове. Смачного!
- Дата публикации: 10.11.16 - 00:30
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.