Яблучний пляцок з пудингом

Пляцок з ніжним кремом та яблучною кислинкою буде дуже смачним. Смакувати такий пиріг можна з чашечкою чаю.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне350 г
  • курячі яйця 3 шт
  • цукор200 г
  • молоко500 мл
  • вершкове масло300 г
  • розпушувач2 чайні ложки
  • пудинг2 пачки
  • яблука500 г
  • сільза смаком

Способ приготовления

Яйця збиваємо з цукром до однорідності.

В просіяне борошно добавляємо яйця збиті з цукром, розпушувач, розтоплене масло, сіль і замішуємо тісто. Розділяємо на дві нерівні частини і обматуємо плівкою. Меншу частину кладемо в морозильну камеру а більшу в холодильник на півгодини.

Яблука миємо, чистимо від серцевини і нарізаємо на дольки.

Пудинг заварюємо в молоці з цукром і охолоджуємо. Збиваємо масло, добавляючи до нього пудинг поступово .

Беремо більшу частину тіста розкатуємо і викладаємо у форму для випікання роблячи бортики. Тісто наколюємо виделкою і викладаємо дольки з яблука. Потім насипаємо крем а поверх начинки натираємо другу частину тіста великою тертушкою.

Пиріг ставимо в розігріту духовку на 45 хвилин при температурі 190 градусів.

Яблучний пляцок з пудингом готовий. Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Доброго дня!! Привернув увагу пляцок, але якщо можна уточніть, скільки йде масла в тісто і скільки в крем? Дякую.

Аватар пользователя Конвалія
0 уровень
  • Кристина Филактова
  • 20.11.16 - 07:58
  • #

Доброго. Вибачте, що відповіла не відразу на тісто потрібно 250г масла, а на крем 50г. Спробуйте приготувати, смачного.

Аватар пользователя Кристина Филактова