Яблучний пляцок з пудингом
Пляцок з ніжним кремом та яблучною кислинкою буде дуже смачним. Смакувати такий пиріг можна з чашечкою чаю.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 350 г
- курячі яйця — 3 шт
- цукор — 200 г
- молоко — 500 мл
- вершкове масло — 300 г
- розпушувач — 2 чайні ложки
- пудинг — 2 пачки
- яблука — 500 г
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Яйця збиваємо з цукром до однорідності.
В просіяне борошно добавляємо яйця збиті з цукром, розпушувач, розтоплене масло, сіль і замішуємо тісто. Розділяємо на дві нерівні частини і обматуємо плівкою. Меншу частину кладемо в морозильну камеру а більшу в холодильник на півгодини.
Яблука миємо, чистимо від серцевини і нарізаємо на дольки.
Пудинг заварюємо в молоці з цукром і охолоджуємо. Збиваємо масло, добавляючи до нього пудинг поступово .
Беремо більшу частину тіста розкатуємо і викладаємо у форму для випікання роблячи бортики. Тісто наколюємо виделкою і викладаємо дольки з яблука. Потім насипаємо крем а поверх начинки натираємо другу частину тіста великою тертушкою.
Пиріг ставимо в розігріту духовку на 45 хвилин при температурі 190 градусів.
Яблучний пляцок з пудингом готовий. Смачного!
- Дата публикации: 10.11.16 - 01:05
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Доброго дня!! Привернув увагу пляцок, але якщо можна уточніть, скільки йде масла в тісто і скільки в крем? Дякую.
Доброго. Вибачте, що відповіла не відразу на тісто потрібно 250г масла, а на крем 50г. Спробуйте приготувати, смачного.