Тертий пиріг з яблуками

Тертий пиріг з яблуками дуже смачний. Готується він з пісочного тіста легко та швидко. А подавати його краще до чаю.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне4 стакани
  • маргарин200 г
  • цукор200 г
  • курячі яйця 3 шт
  • сода1/2 чайної ложки
  • цукрова пудра 2 ст. ложки
  • яблука4 шт

Способ приготовления

До розтопленого маргарину добавляємо цукор, яйця і розмішуємо до однорідності.

Потім додаємо борошно, погашену соду і замішуємо тісто. Тісто розділяємо на дві частини, заматуємо в плівку і заморожуємо.

Яблука миємо, чистимо і натираємо на тертці.

Деко для випікання змазуємо маслом і натираємо половину тіста. Потім викладаємо терті яблука перетрушуючи їх цукром І знову натираємо тісто.

Ставимо випікатися в розігріту духовку на 25 хвилин при температурі 200 градусів до золотистого кольору.

Готовий тертий пиріг з яблуками посипте цукровою пудрою. Смачного!