Тертий пиріг з яблуками
Тертий пиріг з яблуками дуже смачний. Готується він з пісочного тіста легко та швидко. А подавати його краще до чаю.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 4 стакани
- маргарин — 200 г
- цукор — 200 г
- курячі яйця — 3 шт
- сода — 1/2 чайної ложки
- цукрова пудра — 2 ст. ложки
- яблука — 4 шт
Способ приготовления
До розтопленого маргарину добавляємо цукор, яйця і розмішуємо до однорідності.
Потім додаємо борошно, погашену соду і замішуємо тісто. Тісто розділяємо на дві частини, заматуємо в плівку і заморожуємо.
Яблука миємо, чистимо і натираємо на тертці.
Деко для випікання змазуємо маслом і натираємо половину тіста. Потім викладаємо терті яблука перетрушуючи їх цукром І знову натираємо тісто.
Ставимо випікатися в розігріту духовку на 25 хвилин при температурі 200 градусів до золотистого кольору.
Готовий тертий пиріг з яблуками посипте цукровою пудрою. Смачного!
- Дата публикации: 10.11.16 - 21:57
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.