Жарені пиріжки з капустою без дріжджів

Найбільш популярним зараз є тісто на кефірі. Пиріжки з нього виходять ніжні та смачні.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне600 г
  • курячі яйця 2 шт
  • кефір500 г
  • цукор2 ст.ложки
  • сода1 чайна ложка
  • капуста500 г
  • цибуля2 шт
  • морква1 шт
  • соняшникова олія100 г
  • чорний мелений перець за смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Додаємо в кефір соду, цукор, сіль, яйця, олію і ретельно перемішуємо. Потім поступово додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Накриваємо і ставимо в тепле місце на декілька хвилин.

Капусту розрізаємо і дрібно шинкуємо.

Цибулю чистимо і дрібно кришимо.

Моркву миємо, чистимо і натираємо на тертушці.

Всі інгрідієнти з'єднуємо і смажимо на сковороді. Добавляємо сіль, перець і охолоджуємо.

Беремо начинку з капусти і ліпимо пиріжки. Обсмажуємо їх на олії з обох боків до золотистого кольору.

Пиріжки на кефірі з капустою без дріжджів готові. Їх можна подавати до чаю і брати з собою на обід. Смачного!