Жарені пиріжки з капустою без дріжджів
Найбільш популярним зараз є тісто на кефірі. Пиріжки з нього виходять ніжні та смачні.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 600 г
- курячі яйця — 2 шт
- кефір — 500 г
- цукор — 2 ст.ложки
- сода — 1 чайна ложка
- капуста — 500 г
- цибуля — 2 шт
- морква — 1 шт
- соняшникова олія — 100 г
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Додаємо в кефір соду, цукор, сіль, яйця, олію і ретельно перемішуємо. Потім поступово додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Накриваємо і ставимо в тепле місце на декілька хвилин.
Капусту розрізаємо і дрібно шинкуємо.
Цибулю чистимо і дрібно кришимо.
Моркву миємо, чистимо і натираємо на тертушці.
Всі інгрідієнти з'єднуємо і смажимо на сковороді. Добавляємо сіль, перець і охолоджуємо.
Беремо начинку з капусти і ліпимо пиріжки. Обсмажуємо їх на олії з обох боків до золотистого кольору.
Пиріжки на кефірі з капустою без дріжджів готові. Їх можна подавати до чаю і брати з собою на обід. Смачного!
- Дата публикации: 10.11.16 - 22:18
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.