Курячі стегенця в мультиварці
Курячі стегна можна чудово приготувати в мультиварці в медовому соусі. Мед краще брати квітковий. Тоді м'ясо буде приємне та ніжне на смак.
- Основной ингредиент: куриные бедра
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- курячі стегна — 1 кг
- мед — 2 ст. ложки
- соняшникова олія — 4 ст. ложки
- томатна паста — 2 ст. ложки
- приправа до курки — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
В великій мисці змішуємо мед, томатну пасту, приправу, сіль, перець до однорідності.
Курячі стегенця миємо і сушимо паперовим полотенцем. Змазуємо чашу мультиварки олією і кладемо туди стегенця перемазані маринадом. Виставляємо режим "Підігрів" температура 70 градусів і залишаємо маринуватися 1 годину.
Потім вибираємо режим "Смаження" добавляємо олію і обжарюємо по 10 хвилин з обох сторін.
Після обжарювання виставляємо режим "Тушкування", час приготування 30 хвилин.
Курячі стегенця в мультиварці готові. Подавати до столу разом з картопляним пюре і свіжими овочами. Смачного!
- Дата публикации: 11.11.16 - 21:42
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.