Курячі стегенця в мультиварці

Курячі стегна можна чудово приготувати в мультиварці в медовому соусі. Мед краще брати квітковий. Тоді м'ясо буде приємне та ніжне на смак.

Список ингредиентов

  • курячі стегна1 кг
  • мед2 ст. ложки
  • соняшникова олія 4 ст. ложки
  • томатна паста2 ст. ложки
  • приправа до куркиза смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

В великій мисці змішуємо мед, томатну пасту, приправу, сіль, перець до однорідності.

Курячі стегенця миємо і сушимо паперовим полотенцем. Змазуємо чашу мультиварки олією і кладемо туди стегенця перемазані маринадом. Виставляємо режим "Підігрів" температура 70 градусів і залишаємо маринуватися 1 годину.

Потім вибираємо режим "Смаження" добавляємо олію і обжарюємо по 10 хвилин з обох сторін.

Після обжарювання виставляємо режим "Тушкування", час приготування 30 хвилин.

Курячі стегенця в мультиварці готові. Подавати до столу разом з картопляним пюре і свіжими овочами. Смачного!