
Гомілка в духовці
Курячі апетитні гомілки смажаться з прянностями в духовці. З золотистою і хрусткою скоринкою на вигляд. Краще їх подавати до святкового столу з картопляним пюре.
- Основной ингредиент: куриные голени
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- куряча гомілка — 8 шт
- червоний сушений перець — 2 чайні ложки
- сік лимонний — 20 мл
- часник — 2 зубчика
- паприка — 2 чайні ложки
- орегано сушений — 1 чайна ложка
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Курячі голені миємо, сушимо і робимо надрізи.
В глибоку миску насипаємо червоний перець, часник, орегано, сіль, паприку, чорний перець, лимонний сік і добре перемішуємо.
Голені перекладаємо в миску і перемішуємо. Викладаємо голені на змазане олією деко і ставимо в розігріту духовку запікатися на 25 хвилин при температурі 200 градусів. Час від часу голені перевертайте.
Голені в духовці готові. Перед подачею на стіл прикрасьте салатою і дольками лимону. Смачного!
- Дата публикации: 13.11.16 - 19:39
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
Пошук рецептів
- Нас вже 21286, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40345
Навіщо потрібен цей сайт?
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів
або увійти →
Рекомендуем почитать
Рецепт тижня