Курячі крильця в медово-соєвому соусі
Приготування курячих крилець в медово-соєвому соусі є дуже багато рецептів. Завдяки меду страва набуває апетитну скоринку а спеції надають чудовий аромат і пікантність.
- Основной ингредиент: куриные крылышки
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- курячі крильця — 500 г
- мед — 20 г
- соєвий соус — 30 мл
- кетчуп — 20 г
- дижонська гірчиця — 20 г
- чорний мелений перець — 10 г
- червоний мелений перець — 5 г
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Курячі крильця промиваємо і обсушуємо за допомогою паперового рушника . Розрізаємо крила по суглобу на ланки і складаємо в миску.
Змішуємо рідкий мед з соєвим соусом, дижонскою гірчицею, кетчупом, сіллю, чорним і червоним меленими перцями і перемішуємо.
Заливаємо маринадом підготовлені оброблені крильця в мисці і залишаємо їх на одну годину для маринування.
Деко вистилаємо пергаментним папером або фольгою, змазане маслом, і розкладаємо на ньому промариновані крильця.
Ставимо випікатися в розігріту духовку на 35 хвилин при температурі 190 градусів.
Після закінчення часу рум'яні ароматні крильця в медово - соєвому соусі готові. Смачного!
- Дата публикации: 14.11.16 - 11:01
- Добавлен в кулинарную книгу: 0