
Штрудель з вишнями з листкового тіста
Штрудель- це улюблені ласощі жителів Австрії але ми токож полюбляєм готувати його на десерт. Готувати його нескладно, якщо у вас уже вдома є готове листове тісто.
Список ингредиентов
- бездріжджове листове тісто — 500 г
- цукор — 1 стакан
- курячі жовтки — 1 шт
- ванільний цукор — 15 г
- вишня — 1 кг
- панірувальні сухарі — 100 г
- родзинки — 100 г
- цукрова пудра — 3 ст. ложки
Способ приготовления
Листове заморожене тісто і вишню розморожуємо при кімнатній температурі. Ягоди краще покласти в друшляк, так як буде витікати рідина.
Родзинки промиваємо і підсушуємо на серветці.
Тісто розкатуємо каталкою але важливо, щоб товщина пласта вийшла не більше 2 мм.
На розкачане тісто насипаємо панірувальні сухарі. Вони заберуть зайву рідину, що виділятиметься при випічці з ягід. Потім рівномірно кладуть вишню, залишаючи простір між плодами, його заповнюють родзинками . Зверху присипають все цукровою пудрою і ваніліном .
Потім тісто акуратно скручують в рулет, ретельно защипуючи краї. Верх рулета змазуємо злегка збитим жовтком з дрібкою цукру.
Виріб кладуть півмісяцем в неглибоку форму для випікання, покриту пергаментним папером.
Ставляємо в розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Штрудель з вишнями з листкового тіста готовий. Подавати до столу гарячим з чашечкою кави. Смачного!
- Дата публикации: 14.11.16 - 13:56
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Нас вже 21293, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40347
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів