Пісочний торт з яблуками
Особливо смачними виходять торти з яблуками. Для начинки краще брати яблука солодких сортів.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 2 стакани
- маргарин — 175 г
- курячі яйця — 4 шт
- розпушувач — 7 г
- цукор — 1 стакан
- яблука — 3 шт
- цукрова пудра — за смаком
- кориця — за смаком
- вершкове масло — 10 г
Способ приготовления
В просіяне борошно додаємо розпушувач, яйце, цукор, шматочки маргарину і замішуємо тісто.
Готове тісто розділяємо на дві частини більшу і меншу. Обгортуємо плівкою, кладемо до холодильника і морозильника на 15 і 20 хвилин .
Яблука миємо, чистимо від серцевини і нарізаємо на дольки.
Яєчні білки збиваємо з цукром в стійку пінку.
Форму для випікання змазуємо маслом, викладаємо тісто роблячи бортики. Накладаємо яблука притрушуємо цукровою пудрою, корицею і білковим кремом. Потім поверх крема натираємо заморожене тісто на великій тертушці.
Ставимо випікатися в духовку на 50 хвилин при температурі 200 градусів. Готовий торт залишаємо у формі на 2 години для повного охолодження.
Пісочний торт з яблуками готовий. Перед подачею до столу розріжте на шматки. Смачного!
- Дата публикации: 14.11.16 - 13:28
- Добавлен в кулинарную книгу: 0