Пісочний торт з яблуками

Особливо смачними виходять торти з яблуками. Для начинки краще брати яблука солодких сортів.

  • Основной ингредиент: яблоки
  • Обобщенное название: торт

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне2 стакани
  • маргарин175 г
  • курячі яйця 4 шт
  • розпушувач7 г
  • цукор1 стакан
  • яблука3 шт
  • цукрова пудра за смаком
  • корицяза смаком
  • вершкове масло10 г

Способ приготовления

В просіяне борошно додаємо розпушувач, яйце, цукор, шматочки маргарину і замішуємо тісто.

Готове тісто розділяємо на дві частини більшу і меншу. Обгортуємо плівкою, кладемо до холодильника і морозильника на 15 і 20 хвилин .

Яблука миємо, чистимо від серцевини і нарізаємо на дольки.

Яєчні білки збиваємо з цукром в стійку пінку.

Форму для випікання змазуємо маслом, викладаємо тісто роблячи бортики. Накладаємо яблука притрушуємо цукровою пудрою, корицею і білковим кремом. Потім поверх крема натираємо заморожене тісто на великій тертушці.

Ставимо випікатися в духовку на 50 хвилин при температурі 200 градусів. Готовий торт залишаємо у формі на 2 години для повного охолодження.

Пісочний торт з яблуками готовий. Перед подачею до столу розріжте на шматки. Смачного!