Гомілки запечені з картоплею

Сама швидка і ситна страва - це курячі гомілки запечені з картоплею. Головний секрет цієї страви полягає в тому, що перед запіканням інгрідієнти потрібно обсмажити. Тоді картопля буде хрусткою а м'ясо м'яким та соковитим.

Список ингредиентов

  • куряча гомілка6 шт
  • картопля800 г
  • соняшникова олія 50 г
  • чорний мелений перецьза смаком
  • приправа до куркиза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Курячі гомілки миємо і просушуємо паперовим рушником. Потім ретельно натираємо їх сіллю, перцем і приправами. Обсмажуємо на олії з обох боків по 7 хвилин до золотистої скоринки.

Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо на четвертинки. Викладаємо картоплю на розігріту сковороду, посипаємо сіллю,перцем. Обсмажуємо на сильному вогні до рум'яної скоринки, постійно помішуючи.

Глибоку форму для запікання змащуємо олією і кладемо гомілки з картоплею. Ставимо випікатися в розігріту духовку на 35 хвилин при температурі 180 градусів до готовності.

Гомілки запечені з картоплею готові. Смачного!