Гомілки запечені з картоплею
Сама швидка і ситна страва - це курячі гомілки запечені з картоплею. Головний секрет цієї страви полягає в тому, що перед запіканням інгрідієнти потрібно обсмажити. Тоді картопля буде хрусткою а м'ясо м'яким та соковитим.
- Основной ингредиент: куриные голени
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- куряча гомілка — 6 шт
- картопля — 800 г
- соняшникова олія — 50 г
- чорний мелений перець — за смаком
- приправа до курки — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Курячі гомілки миємо і просушуємо паперовим рушником. Потім ретельно натираємо їх сіллю, перцем і приправами. Обсмажуємо на олії з обох боків по 7 хвилин до золотистої скоринки.
Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо на четвертинки. Викладаємо картоплю на розігріту сковороду, посипаємо сіллю,перцем. Обсмажуємо на сильному вогні до рум'яної скоринки, постійно помішуючи.
Глибоку форму для запікання змащуємо олією і кладемо гомілки з картоплею. Ставимо випікатися в розігріту духовку на 35 хвилин при температурі 180 градусів до готовності.
Гомілки запечені з картоплею готові. Смачного!
- Дата публикации: 14.11.16 - 17:21
- Добавлен в кулинарную книгу: 0