
Курячий шашлик в духовці
Курячий шашлик в духовці- це дуже смачна м'ясна страва. Готувати куряче філе краще з овочами та грибами. У поєднанні з овочами шашлик буде виглядати ефективно - апетитним.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: шашлык
Список ингредиентов
- куряче філе — 1 кг
- гриби — 300 г
- болгарський перець — 1 шт
- майонез — 2 ст. ложки
- томатна паста — 1 чайна ложка
- спеції до курки — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Куряче філе миємо і витираємо паперовим рушником.
Нарізаємо на шматки, додаємо сіль, спеції, майонез, томатну пасту і ретельно перемішуємо. Ставимо до холодильника на ніч для маринування.
Шампіньйони і перець миємо, чистимо і нарізаємо на шматки.
Філе нанизуємо на шпажки, чергуючи з шампіньйонами і перцем. Шашлик викладаємо у форму застеленою фольгою. Зверху щільно прикриваємо фольгою і ставимо запікатися в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 220 градусів.
Курячий шашлик в духовці готовий. Смачного!
- Дата публикации: 15.11.16 - 20:42
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
Пошук рецептів
- Нас вже 21446, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40348
Навіщо потрібен цей сайт?
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів
або увійти →
Рекомендуем почитать
Рецепт тижня