Курячий шашлик в духовці

Курячий шашлик в духовці- це дуже смачна м'ясна страва. Готувати куряче філе краще з овочами та грибами. У поєднанні з овочами шашлик буде виглядати ефективно - апетитним.

Список ингредиентов

  • куряче філе1 кг
  • гриби300 г
  • болгарський перець1 шт
  • майонез2 ст. ложки
  • томатна паста1 чайна ложка
  • спеції до куркиза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Куряче філе миємо і витираємо паперовим рушником.

Нарізаємо на шматки, додаємо сіль, спеції, майонез, томатну пасту і ретельно перемішуємо. Ставимо до холодильника на ніч для маринування.

Шампіньйони і перець миємо, чистимо і нарізаємо на шматки.

Філе нанизуємо на шпажки, чергуючи з шампіньйонами і перцем. Шашлик викладаємо у форму застеленою фольгою. Зверху щільно прикриваємо фольгою і ставимо запікатися в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 220 градусів.

Курячий шашлик в духовці готовий. Смачного!