Мус із цвітної капусти на зиму
Мус із цвітної капусти - це дуже смачне і споживче блюдо. В зимку воно підходить до закусочного столу, доповнення до м'ясних страв. Також можна подавати, як гарнір.
- Основной ингредиент: цветная капуста
- Обобщенное название: мусс
Список ингредиентов
- цвітна капуста — 700 г
- часник — 3 зубчика
- чорний мелений перець — за смаком
- томатний соус — 3 ст. ложки
- сіль — за смаком
- вода — 2 стакани
- соняшникова олія — 100 г
- оцет — 3 ст. ложки
Способ приготовления
Цвітну капусту розділяємо на суцвіття і відварюємо в підсоленій воді 7 хвилин. Виймаємо і охолоджуємо.
Часник чистимо і подрібнюємо. Поєднуємо часник з капустою добавляємо сіль, перець і перемішуємо в блендері до однорідної маси.
Потім до маси добавляємо олію, томатний соус перемішуємо ставимо на газ варимо 20 хвилин і перед вимкненням добавляємо оцет. Гярячий мус розкладаємо в підготовлені банки, закатуємо кришками, перевертаємо укриваємо тепло і залишаємо до повного охолодження.
Мус із цвітної капусти на зиму готовий. Перед подачею на стіл у мус добавляють майонез. Смачного!
- Дата публикации: 15.11.16 - 21:16
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.