Мус із цвітної капусти на зиму

Мус із цвітної капусти - це дуже смачне і споживче блюдо. В зимку воно підходить до закусочного столу, доповнення до м'ясних страв. Також можна подавати, як гарнір.

Список ингредиентов

  • цвітна капуста700 г
  • часник3 зубчика
  • чорний мелений перецьза смаком
  • томатний соус3 ст. ложки
  • сільза смаком
  • вода2 стакани
  • соняшникова олія 100 г
  • оцет3 ст. ложки

Способ приготовления

Цвітну капусту розділяємо на суцвіття і відварюємо в підсоленій воді 7 хвилин. Виймаємо і охолоджуємо.

Часник чистимо і подрібнюємо. Поєднуємо часник з капустою добавляємо сіль, перець і перемішуємо в блендері до однорідної маси.

Потім до маси добавляємо олію, томатний соус перемішуємо ставимо на газ варимо 20 хвилин і перед вимкненням добавляємо оцет. Гярячий мус розкладаємо в підготовлені банки, закатуємо кришками, перевертаємо укриваємо тепло і залишаємо до повного охолодження.

Мус із цвітної капусти на зиму готовий. Перед подачею на стіл у мус добавляють майонез. Смачного!