Пляцок з яблук на майонезі

Пляцок з яблук на майонезі це надзвичайно простий та легкий рецепт. Завдяки майонезу пиріг виходить ніжним та смачним а яблука придають ароматну кислинку.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне2 стакани
  • майонез1 стакан
  • цукор1 стакан
  • какао5 ст. ложок
  • вершкове масло20 г
  • вода1 стакан
  • розпушувач2 чайні ложки
  • яблука2 шт

Способ приготовления

В просіяне борошно добавляємо розпушувач, какао, цукор та ретельно перемішуємо. Потім додаємо майонез та воду і замішуємо тісто.

Яблука миємо, чистимо та нарізаємо на тоненьки пластини.

Форму для випікання змазуємо маслом і викладаємо тісто розрівнюючи. Зверху викладаємо яблука та посипаємо цукром.

Ставимо випікатися в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів до готовності.

Пляцок з яблуками на майонезі готовий. Перед подачею на стіл притрусіть цукровою пудрою. Смачного!