Курка в медово-соєвому соусі

Існює безліч рецептів приготування куриці. Сьогодні ми будемо готувати курицю під гострим медово- соєвим соусом. Завдяки меду ми не відразу почуємо гостроту смаку м'яса.

  • Основной ингредиент: мед
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • курка1,5 кг
  • соєвий соус150 г
  • мед2 ст. ложки
  • цукор2 чайні ложки
  • соняшникова олія50 г
  • цибуля1 шт
  • мелений імбирь1/2 чайні ложки
  • чорний мелений перець 1/2 чайні ложки
  • сільза смаком

Способ приготовления

Курячу тушку кладемо в кип'ячену воду і доводим до кіпіння. Знімаємо каструлю з вогню і охолоджуємо. Такий процес потрібно повторити ще 4 рази.

Курицю виймаємо з води, обережно забираємо з неї кістки і розділяємо м'ясо на полоски і складаємо в миску.

Готуємо гострий соус із соєвого соусу, цукру,олії, імбіря і покришеної цибулі. Курячі кусочки поливаємо соусом.

Курка в медово- соєвому соусі готова. Смачного!