Курячий шашлик на шпажках

Коли на дворі зима і дуже холодна погода а шашлика хочеться? То його можна приготувати і дома. Головне правильно замаринувати м'ясо куриці і добавити приправи, тоді шашлик буде м'яким та соковитим.

Список ингредиентов

  • куряче філе1 кг
  • майонез2 ст. ложки
  • томатна паста1 ст. ложка
  • спеції до куркиза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком
  • цибуля2 шт

Способ приготовления

Куряче філе миємо і витираємо паперовим рушником.

Шпажки для шашлика замочуємо у воді.

Філе нарізаємо на шматки, додаємо сіль, спеції, майонез, томатну пасту і ретельно перемішуємо. Ставимо до холодильника на ніч для маринування.

Цибулю чистимо і нарізаємо кільцями.

Філе нанизуємо на шпажки, чергуючи з цибулею. Шашлик викладаємо у форму застеленою фольгою. Зверху щільно прикриваємо фольгою і ставимо запікатися в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 220 градусів.

Курячий шашлик на шпажкахі готовий. До столу краще подавати із зеленню та свіжими овочами. Смачного!