Курячий шашлик на шпажках
Коли на дворі зима і дуже холодна погода а шашлика хочеться? То його можна приготувати і дома. Головне правильно замаринувати м'ясо куриці і добавити приправи, тоді шашлик буде м'яким та соковитим.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: шашлык
Список ингредиентов
- куряче філе — 1 кг
- майонез — 2 ст. ложки
- томатна паста — 1 ст. ложка
- спеції до курки — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
- цибуля — 2 шт
Способ приготовления
Куряче філе миємо і витираємо паперовим рушником.
Шпажки для шашлика замочуємо у воді.
Філе нарізаємо на шматки, додаємо сіль, спеції, майонез, томатну пасту і ретельно перемішуємо. Ставимо до холодильника на ніч для маринування.
Цибулю чистимо і нарізаємо кільцями.
Філе нанизуємо на шпажки, чергуючи з цибулею. Шашлик викладаємо у форму застеленою фольгою. Зверху щільно прикриваємо фольгою і ставимо запікатися в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 220 градусів.
Курячий шашлик на шпажкахі готовий. До столу краще подавати із зеленню та свіжими овочами. Смачного!
- Дата публикации: 17.11.16 - 12:55
- Добавлен в кулинарную книгу: 0