Печериці в сметані
Печериці приготовлені в сметанному соусі - це дуже смачна страва без зайвих калорій. Це ситне блюдо, яке цілком може замінити м'ясну страву.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: подлива
Список ингредиентов
- печериці — 500 г
- цибуля — 1 шт
- сметана — 300 мл
- вершкове масло — 10 г
- соняшникова олія — 2 ст. ложки
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Печериці миємо і просушуємо паперовим рушником, нарізаємо на пластини.
Цибулю чистимо, миємо і дрібно кришимо.
На розігрітій сковороді з олією смажимо цибулю 5 хвилин. Потім додаємо гриби і смажимо ще 12 хвилин.
Додаємо сметану, сіль, перець ретельно перемішуємо. Тримаємо на середньому огні ще 2 хвилини.
Печериці в сметані готові. Подавати до столу краще з картопляним пюре. Смачного!
- Дата публикации: 23.11.16 - 12:42
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.