Печериці в сметані

Печериці приготовлені в сметанному соусі - це дуже смачна страва без зайвих калорій. Це ситне блюдо, яке цілком може замінити м'ясну страву.

Список ингредиентов

  • печериці500 г
  • цибуля1 шт
  • сметана300 мл
  • вершкове масло10 г
  • соняшникова олія2 ст. ложки
  • чорний мелений перецьза маком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Печериці миємо і просушуємо паперовим рушником, нарізаємо на пластини.

Цибулю чистимо, миємо і дрібно кришимо.

На розігрітій сковороді з олією смажимо цибулю 5 хвилин. Потім додаємо гриби і смажимо ще 12 хвилин.

Додаємо сметану, сіль, перець ретельно перемішуємо. Тримаємо на середньому огні ще 2 хвилини.

Печериці в сметані готові. Подавати до столу краще з картопляним пюре. Смачного!