Курячі бедра запечені в духовці

Курячі бедра запечені в духовці - це одна з популярних страв української кухні. Щоб страва була більш смачною, приготуйте її з улюбленими спеціями та овочами.

Список ингредиентов

  • курячі бедра5 шт
  • цибуля1 шт
  • солодкий перець2 шт
  • картопля2 шт
  • часник4 зубчика
  • чорний мелений перецьза маком
  • сільза смаком
  • вода100 г

Способ приготовления

Курячі бедра промиваємо холодною водою, просушуємо. Натираємо спеціями, сіллю, перцем і залишаємо на 20 хвилин для маринування.

Картоплю, перець, цибулю чистимо, миємо і нарізаємо на кубики.

Часник чистимо, миємо і дрібно кришимо.

Промариновані бедра обсмажуємо на олії.

Потім перекладаємо в глибоку форму для запікання і добавляємо покришені овочі, воду.

Ставимо запікатися в розігріту духовку на 45 хвилин при температурі 180 градусів до готовності.

Курячі бедра запечені в духовці готові. Смачного!