Курячі бедра запечені в духовці
Курячі бедра запечені в духовці - це одна з популярних страв української кухні. Щоб страва була більш смачною, приготуйте її з улюбленими спеціями та овочами.
- Основной ингредиент: куриные бедра
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- курячі бедра — 5 шт
- цибуля — 1 шт
- солодкий перець — 2 шт
- картопля — 2 шт
- часник — 4 зубчика
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
- вода — 100 г
Способ приготовления
Курячі бедра промиваємо холодною водою, просушуємо. Натираємо спеціями, сіллю, перцем і залишаємо на 20 хвилин для маринування.
Картоплю, перець, цибулю чистимо, миємо і нарізаємо на кубики.
Часник чистимо, миємо і дрібно кришимо.
Промариновані бедра обсмажуємо на олії.
Потім перекладаємо в глибоку форму для запікання і добавляємо покришені овочі, воду.
Ставимо запікатися в розігріту духовку на 45 хвилин при температурі 180 градусів до готовності.
Курячі бедра запечені в духовці готові. Смачного!
- Дата публикации: 23.11.16 - 15:13
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.