Пиріжки на сухих дріжджах

Пиріжки на сухих дріжджах готуються швидко та легко. Ці смачні пиріжки зручно брати з собою на перекус до чаю.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне300 г
  • курячі яйця1 шт
  • вершкове масло60 г
  • цукор1 чайна ложка
  • сухі дріжджі20 г
  • молоко125 мл
  • сільдрібка
  • повидло яблучне200 г

Способ приготовления

В тепле молоко додаємо розтоплене масло, дріжджі, сіль, цукор і перемішуємо залишаємо на 10 хвилин.

Потім додаємо яйце, просіяне борошно, замішуємо некруте тісто, накриваємо і залишаємо на 30 хвилин, щоб підійшло.

З тіста формуємо кружечки, накладаємо повидло і ліпимо пиріжки. Викладаємо на деко застелене пергаментом.

Ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Пиріжки на сухих дріжджах готові. Подавати до столу теплими із чашкою гарячого чаю. Смачного!