Сирник в мультиварці

Львівський сирник в мультиварці - це дуже ніжна запіканка, полита шоколадною глазур'ю. За своїм смаком цей сирник нагадує глазуровані сирки, які дуже полюбляють діти.

  • Основной ингредиент: сыр
  • Обобщенное название: сырник

Список ингредиентов

  • сир200 г
  • вершкове масло100 г
  • цукор150 г
  • сметана3 ст. ложки
  • курячі яйця2 шт
  • манка2 ст. ложки
  • ванілін1 пакет
  • лимонна цедра20 г
  • какао2 ст. ложки
  • родзинки100 г

Способ приготовления

До сиру додаємо тепле масло і за допомогою блендера розтираємо до однорідності.

До сирної маси додаємо манку, промиті родзинки і перемішуємо.

Розділяємо яйця на білки і жовтки. За допомогою міксера розтираємо жовтки з цукром до білого кольору. Масу додаємо до сирної суміші і перемішуємо.

Цедру лимона і крохмаль також додаємо до тіста , перемішуємо.

Міксером збиваємо білки із сілью, додаємо до тіста і акуратно вмішуємо. Повинна вийти повітряна сирна маса.

Чашу мультиварки змазуємо олією, переливаємо сирне тісто і злегка розрівнюємо. Готуємо львівський сирник в режимі "Випікання" 50 хвилин. Коли пройде час випікання залишаємо сирник на 10-15 хвилин під закритою кришкою. Потім кришку відкрити і залишити до охолодження.

Готуємо шоколадну глазурь. До розтопленого масла додаємо цукор, сметану, какао і все ретельно перемішуємо. Нагріваємо на газу, щоб цукор розтопився і перемішуємо.

Охолоджений сирник покриваємо шоколадною глазур'ю, щоб вона його повністю покрила. Ставимо до холодильника для застигання на цілу ніч.

Сирник в мультиварці готовий. Смачного!